Modular Finance ökar tillväxttakten i Finland

Efter att ha implementerat landsspecifika anpassningar i Monitor, MFN, Strictlog och Datablocks är vi nu live med alla dessa produkter på den finska marknaden.

Modular Finance IR Toolbox har funnits i Finland i över två år, från starten enbart med produkten Monitor. Monitor är den mest kompletta och kraftfulla IR-plattformen i Norden för att få en dynamiskt uppdaterad ägarbild, Investor Targeting samt planering och loggning av IR-aktiviteter, inklusive en global kontaktdatabas med investerare och analytiker, liksom ett flertal rapporter som skickas via e-mail och mobilappen. Monitor förbättrades och vidareutvecklades under 2019 för den finska marknaden och har därefter attraherat många nya kunder som t.ex. Kojamo, Valmet, F-Secure, Alma Media och Musti Group.

Monitor är en av fyra produkter i Modular Finance IR Toolbox och vi är väldigt glada att vi nu är live även med MFN, Strictlog och Datablocks i Finland. Revenio Group använder nu Datablocks som innehåller Modular Finances unika ägardata, inklusive utländska aktieägare, direkt på sin IR-hemsida. Vidare Revenio har nyligen framgångsrikt skickat sitt första pressmeddelande med MFN.

Vi hade använt ett annat system i många år men valde att byta till MFN tack vare systemets användarvänliga gränssnitt och smarta tidsbesparande funktioner. Vi uppskattar också analysverktygen i MFN, säger Robin Pulkkinen, CFO i Revenio Group.

Kontakt

Erik Haglund
Product Manager
Telefon: +46 732 - 09 83 05
E-mail: erik.haglund@modularfinance.se